آموزش یک غذای سنتی و خوشمزه ی مردم بوشهر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک غذای سنتی و خوشمزه ی مردم بوشهر

عکس, آموزش یک غذای سنتی و خوشمزه ی مردم بوشهر
اگر از پختن غذاهای تکراری یا غذاهای سنتی شهر خود خسته شده اید و می خواهید غذاهای جدید با طعم های تازه را امتحان کنید امروز برای شما غذای سنتی مردم بوشهر یعنی پوکورا بوشهری را انتخاب کرده ایم. ( این غذا دارای بافتی پفکی و ترد بوده و بسیار تند می باشد.) برای درست کردن این غذای خوشمزه شما به مواد زیر نیاز دارید :
تره خرد شده  یک دوم پیمانه ، آرد نخود خام یک پیمانه
پودر چیلی یک دوم قاشق چایخوری ، نمک یک قاشق چایخوری ( یه میزان لازم )
بیکینگ پودر یا جوش شیرین یک قاشق چایخوری ، ادویه گرام ماسالا یک دوم قاشق چایخوری
بعضی افراد داخل پوکورا بوشهری یک عدد تخم مرغ نیز می ریزند، اما اصل طرز تهیه آن تخم مرغ ندارد.
برای  درست کردن غذا اول  آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کرده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید. سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. اکنون باید این خمیر را حدود ۱۲ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد. پس از استراحت خمیر، ۵ دقیقه قبل از سرخ کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید. روغن را داخل یک ظرف کوچک ریخته و بگذارید خوب داغ شود. سعی کنید یک ظرف متوسط انتخاب کنید، چون مواد باید داخل روغن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. پاکورا سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید. مواد پوکورا نباید خیلی رقیق شود چون اصلا پف نمی کند. بنابراین اگر آب زیاد ریختید و مایع شل شد حتما کمی آرد نخود داخل آن بریزید. برای استراحت مایع یک ظرف بزرگ انتخاب کنید چون مایع پف زیادی می کند و ممکن است از ظرف بیرون بریزد. در بندرعباس نیز غذایی مشابه درست می شود که به آن پکاره می گویند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر