آموزش یک مرغ با نان مکزیکی و سس تند

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک مرغ با نان مکزیکی و سس تند

عکس, آموزش یک مرغ با نان مکزیکی و سس تند

برای درست کردن این غذای شیک(مرغ آنچیلادا) نخست فر را روی درجه ۱۷۵ سانتی گراد بگذارید ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) اگر می خواهید آن را در ماکروفر یا توستر درست کنید درجه حرارت باید ۱۴۰ باشد. مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید. مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.

مواد لازم

سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده ۱/۳ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت ۸ عدد
سس تاکو ۱ عدد

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر