محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش یک ژله ی سفید و بسیار زیبا

آموزش یک ژله ی سفید و بسیار زیبا

آشپزی | ۶ بازدید

عکس, آموزش یک ژله ی سفید و بسیار زیبا

برای درست کردن ژله شیک و سفید بالا نخست مواد اولیه را تهیه و آماده بگذارید . بهتر است قبل از تهیه مواد اولیه این نکات را بخوانید :

می توانید ژله سفید را با استفاده از شیر بادام تهیه کنید. اگر می خواهید ژله سفید یا هر ژله دیگه ای که درست می کنید زودتر ببندد، یک قاشق شکر نیز با پودر ژله در آب جوش حل کنید. اگر عجله دارید و می خواهید ژله شما زود آماده شود می توانید ابتدا قالب ژله را ۱۰ دقیقه در فریزر قرار داده و سپس آن را داخل یخچال بگذارید. اگر بخواهید ژله را قالبی در بیاورید می توانید با مقداری روغن قالب را چرب کرده تا ژله به راحتی از قالب جدا شود.

مواد لازم :

ژله آلوئه ورا ۲ بسته
شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

ابتدا داخل یک کاسه، ژله آلوئه ورا و شکر را بریزید و دو پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا کاملا حل شود. برای اینکه ذرات ژله بهتر حل شود، کاسه را روی روی بخار کتری گذاشته تا به اصطلاح بن ماری شده و یک ژله شفاف و صاف داشته باشید. پس از حل شدن کامل ژله آن را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شود. همزمان شیر را نیز کنار آن قرار داده تا هر دوی آن ها هم دما شوند. اگر دماسنج آشپزی در دسترستان است دمای آن ها را اندازه بگیرید، اگر نه که با انگشت امتحان کنید و اگر به نظرتان شیر و ژله هم دما بودند، شیر را به ژله اضافه کنید. ژله را ۳۰ ثانیه با همزن برقی و یا ۱ دقیقه با همزن دستی خیلی سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در این مرحله ژله سفید را از یک الک یا صافی رد کنید تا ذرات معلق شیر از مایع جدا شده و کاملا یکدست شود. اکنون مایع ژله را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. پس از آماده شدن روی آن را با ترایفل رنگی، سیروپ یا هر ماده دیگر تزیین کنید تا ظاهر آن زیباتر شود.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۳ آبان ۱۴۰۰