آموزش یک کوکوی مجلسی با کنسرو ذرت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک کوکوی مجلسی با کنسرو ذرت

عکس, آموزش یک کوکوی مجلسی با کنسرو ذرت

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم……………کنسرو ذرت: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه…………………….روغن مایع: به اندازه کافی

تخم مرغ: ۲ عدد……………………….نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در پیاله‌ای می‌شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد آرد سیب زمینی را کم کم به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گلوله نشود. سیر را پوست می‌گیریم.

و آبکشی می‌کنیم و رنده ریز می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم و روی آن‌ها نمک، فلفل به مقداری که تمایل داریم می‌ریزیم. سپس دانه‌های ذرت را به مواد کوکو می‌افزاییم و در آخر گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می‌کنیم و خوب مایه را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سپس مایه را با دو کف دست ابتدا به صورت یک دایره حالت می‌دهیم و سپس آن را کف دست تخت می‌کنیم و با انگشتانمان به آن هر فرمی که دوست داریم می‌دهیم

و در روغن می‌گذاریم تا با حرارت کم مغزپخت و سرخ شود. در آخر کوکو‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. تمام کوکو‌های ذرت را به همین مدل سرخ می‌کنیم و در بشقاب می‌چینیم و با گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم و با نان سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر