ادویه های یک آش رشته ی حرفه ای سنتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ادویه های یک آش رشته ی حرفه ای سنتی

عکس, ادویه های یک آش رشته ی حرفه ای سنتی

برخی افراد فلفل سیاه را به عنوان یک چاشنی برای غذا‌ها به خصوص آش استفاده می‌کنند. شما عزیزان می‌توانید مقداری از آن را در آش بریزید و به عنوان چاشنی برای سرو آش رشته بر سر سفره قرار دهید.

زردچوبه علاوه بر عطر خوشی که دارد، باعث رنگ دهی به غذا می‌شود و به همین دلیل به عنوان ادویه آش رشته استفاده می‌شود.

اگر شما هم عاشق تندی هستید، می‌توانید میزان مصرف فلفل قرمز در آش رشته را زیاد کنید و از آن لذت ببرید. ترکیب فلفل سیاه با فلفل قرمز در آش رشته طعم بینظیری به آش می‌دهد.

یکی دیگر از ادویه‌های آش رشته پودر سیر است. البته کسانی که خیلی سیر دوست دارند می‌توانند مقداری سیر را با پیاز سرخ کنند و روی آش بریزند، اما اگر می‌خواهید زیاد بوی سیر در آش نپیچد، فقط از پودر آن استفاده کنید.

اگر می‌خواهید آش شما عطر و طعم فوق العاده‌ای داشته باشد، حتما مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

با تفت دادن تخم گشنیز، عطر آن آزاد شده و چند برابر می‌شود. پس اضافه کردن مقداری پودر تخم گشنیز به آش به عنوان ادویه آش رشته خالی از لطف نیست.

نمک در همه‌ی غذا‌ها استفاده می‌شود. آش رشته نیز از این قاعده مستثنی نیست و از نمک در آن استفاده می‌شود. با این تفاوت که در آش رشته باید مقدار نمک را بسیار کاهش دهید، چون رشته نمک زیادی دارد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر