انداختن سیر ترشی به سبک مردمان قدیم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

انداختن سیر ترشی به سبک مردمان قدیم

عکس, انداختن سیر ترشی به سبک مردمان قدیم
یکی از ترشی های سنتی و قدیمی ایرانیان که از دیرباز گرفته می شده است سیر ترشی است که خواص بیشماری دارد . در این پست قصد داریم آموزش گرفتن این ترشی را به سبک اصیل و سنتی آن شرح دهیم. برای درست کردن آن به مواد زیر نیاز دارید:
سیر خشک
سرکه سیب ارگانیک ( استفاده از سرکه سیب های کارخانه ای ممنوع ) افزودن سرکه سفید و بالزامیک ممنوع است .
نمک
برای انداختن ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود،قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل ۶ ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که میتوان بعد از ۳ یا ۴ سال هم آنرا خورد.سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر