بادمجان و انار و این غذای بسیار خوشمزه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

بادمجان و انار و این غذای بسیار خوشمزه

عکس, بادمجان و انار و این غذای بسیار خوشمزه

اگر آب انار در دسترس نبود میتوانید ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیظ اضافه کنید.
اگر دانه های انار ترش بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.
مواد لازم این دستور غذا را می توان از ۲۴ ساعت قبل تهیه و در دمای اتاق نگهداری کرد.

مواد مورد نیاز

یک دوم فنجان روغن زیتون ، ۲ حبه سیر(پوست کنده و ریز شده)
۳ عدد بادمجان متوسط ، ۲ قاشق چای خوری نمک دریایی
۲ عدد پیاز متوسط(پوست کنده و ریز شده)
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط( پوست کنده و تفت داده شده) ، ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری رب انار یا یک دوم فنجان آب انار، آبغوره یا آب انگور ، یک دوم فنجان نعناع تازه یا ۲ قاشق چای خوری نعناع خشک
۱ قاشق چای خوری پودر آنجلیکا (گل پر)
۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
چاشنی غذا
نعناع خشک
ریحان تازه
نان پیتا

فر را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. برای جلوگیری از خطر سوختگی یا آسیب بدنی به دست و صورت خود، حتما برای گذاشتن بادمجان ها در فر از چنگال یا یک قاشق غذاخوری استفاده کنید. بادمجان را به مدت ۴۰ دقیقه روی سینی در فر قرار دهید. بادمجان را در روی یک تخته برش بگذارید تا زمانی که کاملا سرد شود. سپس پوست آن را جدا کرده و ریز ریز خرد کنید. پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کرده و پس از برشته شدن آن را از روغن درآورده، کنار بگذارید. سیر (پوست کنده و خرد شده ) را به آن اضافه کنید. بادمجان از قبل آماده شده، گوجه فرنگی، رب انار، نمک، فلفل، پودر آنجلیکا، آب انگور و نعناع را اضافه کنید. روی حرارت کم ۳۰ دقیقه بگذارید بجوشند و گهگاه با قاشق آن را هم بزنید. از طعم و مزه آن بچشید. پس از کمی تفت دادن مواد با هم، پیاز سرخ شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد آماده شده را در ظرفی دیگر قرار دهید. ادویه و چاشنی های لازم نعناع خشک، ریحان تازه، نان تست، لواش یا پیتا و سبزی های تازه را اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر