بهترین روش پختن جوجه کباب هاوایی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

بهترین روش پختن جوجه کباب هاوایی

عکس, بهترین روش پختن جوجه کباب هاوایی

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

سرکه: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۴ حبه

آناناس مربع شده: ٣ فنجان

فلفل دلمه‌ای متوسط: یک و ۱/۲

پیاز بزرگ: ١ عدد

زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری

سس کچاپ: ۱/۳ فنجان

شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان

سس سویا: ۱/۳ فنجان

آب آناناس: ۱/۴ فنجان

نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن

سیخ چوبی: به میزان لازم

سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم

کدوی سبز: ۲ عدد

ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ، شکر قهوه‌ای، سس سویا، نمک و فلفل، روغن زیتون، سرکه، آب آناناس، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم .

جوجه‌ها را در مخلوط می‌ریزیم و خوب بهم می‌زنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال می‌گذاریم. سپس جوجه‌ها را همانطور که در عکس مشاهده می‌کنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمه‌ای و پیاز، کدو به سیخ می‌کشیم و روی کباب پز یا زغال کباب می‌کنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آن‌ها می‌زنیم و گرم سرو می‌کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر