بهترین روش پختن خورش قیمه آلو برای شما

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

بهترین روش پختن خورش قیمه آلو برای شما

عکس, بهترین روش پختن خورش قیمه آلو برای شما

خورش قیمه آلو بی شک مزه ای خوشمزه تر از قیمه معمولی دارد به خصوص اگر شما نخواهید از سیب زمینی سرخ شده در غذای خود استفاده کنید. این غذا بی نهایت خوشمزه است. قبل از خواندن آموزش دانستن این نکات بسیار مهم است :

لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن از بین برود.

بهتر است آلوها را از چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

بهتر است در مراحل آخر پخت خورش مقدار کمی آبلیمو و کره به آن اضافه شود.

توجه داشته باشید اگر خورش را با گوشت تهیه میکنید بهتر است گوشت و لپه را جداگانه پخته و بعد با هم تلفیق کرده و ادامه مراحل را طی کنید تا خورش جا افتاده تر شود.

اضافه کردن مقداری گلاب این خورش را خوشمزه تر میکند.

مواد لازم برای ۳ نفر
زعفران به مقدار لازم ، هل (پودر شده) ۱/۴ قاشق چای خوری
لپه‎ ۱ پیمانه ، روغن به مقدار لازم
گوشت ۳۰۰ گرم ، پیاز ۱ عدد
آلو خورشتی ۱۵ عدد ،  رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم ، خلال بادام به مقدار لازم
تخم گشنیز (پودر شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

ابتدا در ظرفی مناسب لپه را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و بعد با مقداری نمک نیم پز میکنیم. در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و پیاز را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم و بعد مرغ یا گوشت را به قطعات مناسب خرد کرده و با آن تفت می‌‌دهیم تا رنگش تغییر کند.به خورش لپه نیم پز شده و مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد ۲سوم میزان پخت را طی کنند.-آلوها را شسته و بعد از گرفتن آب به مواد می افزاییم.رب گوجه فرنگی را جداگانه خوب سرخ کرده و همه ادویه و زعفران را به آن می افزاییم و به خورش اضافه کرده و صبر میکنیم جا بیفتد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر