به را چطوری بپزیم تا خواص آن برای کرونا از بین نرود

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

به را چطوری بپزیم تا خواص آن برای کرونا از بین نرود

عکس, به را چطوری بپزیم تا خواص آن برای کرونا از بین نرود

همان طور که می دانید میوه به خواص زیادی دارد ولی اگر می خواهید از خواص درمانی میوه به برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه استفاده کنید بهترین روش مصرف بخار پز کردن آن است که در این پست از یاس فان به شما آموزش می دهیم. برای این کار حتما به یک بخارپز نیاز ندارید و به راحتی می‌توانید از یک آبکش فلزی متناسب با قابلمه خود برای این کار استفاده کنید. آبکشی مانند تصویر زیر:

عکس, به را چطوری بپزیم تا خواص آن برای کرونا از بین نرود

مواد لازم برای بخار پز کردن به 

قابلمه در دار و ترجیحا با دیواره بلند.

سبد فلزی اگر دسته دار باشد بهتر است.

میوه به تازه

روش تهیه : نخست به ها را تمیز می شوریم و آن ها را خرد می کنیم (خرد کردن به برای بخارپز کردن خیلی مهم است زیرا در صورت خرد نشدن ممکن است خوب نپزد و اگر هم خیلی ریز شود ممکن است زیادی بپزد و له شود) قبل از اینکه همه چیز را در سبد بخارپز خود بریزید، مطمئن شوید آب شما داغ باشد واینکه آب در تماس با سبد بخارپز شما قرار نگرفته باشد. اگر آب داغ در تماس با به قرار گیرد،  میوه های به به جای اینکه بخارپز شوند، آب پز می‌شوند. بگذارید چیزی حدود ۵ دقیقه به داخل آن باشد سپس نوش جان کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر