تارت مرغ و قارچ فینگر فودی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

تارت مرغ و قارچ فینگر فودی

عکس, تارت مرغ و قارچ فینگر فودی

شما می توانید برای درست کردن تارت مرغ و قارچ شما می توانید خمیر تارت را از لوازم قنادی فروشی ها به صورت آماده تهیه کنید یا اینکه آن را در منزل درست کنید. اگر قصد خرید ندارید آموزش زیر را بخوانید :

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

کره سرد ۱۲۵ گرم ، آرد ۲۵۰ گرم ، تخم مرغ ۱ عدد ، نمک ۱/۴ ق چای خوری

ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه باید خمیر را تهیه کنید برای این کار آرد و نمک را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید می توانید از غذاساز استفاده کنید تا خمیر اصلا گرمای دست را احساس نکند ولی اگر غذاساز ندارید کره یخچالی را خرد کنید و به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن کنید تا دانه های آرد دانه درشت تر شود سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود حال با لیسک خمیر را جمع کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا سرد شود.

مواد لازم برای تهیه فیلینگ تارت مرغ و قارچ

پیاز ۱ عدد ، فلفل دلمه ۱ عدد
سینه مرغ ۴۰۰ گرم ، رب ۱ ق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

برای تهیه مواد میانی پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس در ادامه سینه مرغ را که از قبل نگینی ریز خرد کردید به همراه دیگر ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کم کم نرم و سرخ شود سپس فلفل دلمه خرد شده را به همراه قارچ های شسته شده و اسلایس شده اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس در انتها رب را اضافه کنید و بعد از تفت دادن رب و گرفتن بوی خامی آن را از روی حرارت بردارید.حالا در ادامه خمیر تارت را از یخچال بیرون می آوریم و روی سطح آردپاشی شده به قطر کمتر از یک سانت باز کنید سپس خمیر را داخل قالب تارت اندازه کنید و اضافه های اطراف قالب را برش بزنید سپس کف قالب تارت را با چنگال کمی سوراخ کنید تا در حین پخت خیلی پف نکند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر