تاس کباب آبدار مجلسی با فوت کوزه گری آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

تاس کباب آبدار مجلسی با فوت کوزه گری آن

عکس, تاس کباب آبدار مجلسی با فوت کوزه گری آن
مواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری ، گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز و سیب زمینی و گوجه فرنگی از هر کدام ۲ عدد
هویج ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط پیازها را نصف می کنیم و با چاقو نگینی خرد می کنیم.سپس تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.بعد پیازها را داخل تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز می افزاییم و به طور مداوم مخلوط گوشت و پیاز را تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی نیز استفاده کنید.پس از تفت دادن گوشت و پیاز ۲ لیوان آب به آن می افزاییم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.(گوشت زمانی که کاملا پخته شده باشد حجم آب آن نیز تبخیر شده است و آب بسیار کمی باقیمانده است) بعد از اینکه از پخت گوشت اطمینان پیدا کردیم در شیرجوش یا تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.حالا رب گوجه فرنگی را در تابه تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و همین طور رنگ رب گوجه فرنگی نیز تیره تر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه برش می زنیم و روی گوشت منظم می چینیم.
بعد هویج را نیز خوب می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کمی فلفل سیاه،زردچوبه،نمک روی مواد می ریزیم و نصف لیوان آب جوش روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل تابه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پخته شوند.حدودا ۱۵ مانده به مرحله آخر پخت تاس کباب گوجه فرنگی ها را می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم و روی مواد قرار می دهیم تا بخار پز و پخته شوند.سپس تاس کباب پخته شده را می توانید همراه با کمی آب از روی حرارت بر داریم تا آب آن را نیز نوش جان کنید و یا اگر تمایل دارید کم آب و غلیظ باشد صبر می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود، سپس تاس کباب را سرو می کنیم.اما توصیه ما به شمااین است که حتما تاس کباب را با کمی آب سرو کنید زیرا با این روش تاس کباب بسیار لذیذ و خوش طعم است. در پایان پس از اینکه تاس کباب آماده شد، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با برنج یا نان سرو می کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر