ترشی خرفه مجلسی آموزش

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترشی خرفه مجلسی آموزش

عکس, ترشی خرفه مجلسی آموزش

ماندگاری این ترشی شش ماه است.

هویج ————————————– نیم کیلو {کاملا ریز خرد کنید}

سیر————————————— ۲ بوته تقریبا ۱۵۰-۲۰۰ گرم {کاملا ریز خرد کنید}

گیاه خرفه ——————————– ۶-۵ کیلو

نعناع ————————————– ۲۰۰ گرم {کاملا ریز خرد کنید}

فلفل سبز قلمی————————— ۶-۸ عدد {حلقه ای خرد کنید}

نمک —————————————- ۵ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز——————————— به مقدار لازم

خرفه شسته و خرد شده را با آب و کمی سرکه قرمز بجوشانید، داخل آبکش بریزید و وقتی آب آن کاملا چیده شد با هویج و سیر خرد شده و سایر مواد مخلوط کرده و در شیشه مناسب بریزید. سرکه را روی مواد بریزید و در جای خشک و خنک به مدت دو هفته نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

مواد را داخل شیشه مناسب نگهداری ترشی بریزید، سرکه قرمز را روی مواد بریزید و یک ساعت زمان دهید تا سرکه به خورد مواد برود، در صورت نیاز به مقداری که سر ظرف خالی شده، با سرکه قرمز پر کنید و سپس درب ظرف را محکم ببندید و در جای کاملا خشک و خنک، دو هفته زمان دهید تا ترشی جا بیفتند و آماده مصرف شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر