ترشی زنجبیل یک ترشی مفید و مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترشی زنجبیل یک ترشی مفید و مجلسی

عکس, ترشی زنجبیل یک ترشی مفید و مجلسی

یک ترشی فوق العاده خوشمزه و مجلسی و البته مقوی با زنجبیلهای تازه و سرکه سفید و شکر و نمک به مقادیر زیر :(برای ۶ ماه ترشی زنجفیل را می ‎توانید در یخچال نگه دارید.)

نمک:۱ قاشق غذاخوری………………………….سرکه سفید:۲ پیمانه

زنجفیل تازه:۴۵۰ گرم………………………..شکر دانه ریز:¾ پیمانه

آموزش :

ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود.سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید.

روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند.بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید.سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر