ترفند سرخ شدن بادمجان با کم ترین روغن ممکن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترفند سرخ شدن بادمجان با کم ترین روغن ممکن

عکس, ترفند سرخ شدن بادمجان با کم ترین روغن ممکن

با توجه به عوارض شدید روغن و گران شدن آن بهتر است که مصرف روغن را در غذاهای سرخ کردنی کاهش دهید. یکی از غذاهایی که به شدت روغن مصرف می کند بادمجان است. در این پست از یاس فان به شما آموزش میدهیم که از چه ترفندی برای کم شدن مصرف روغن در سرخ کردن بادمجان استفاده کنید.

برای اینکه بادمجان ها حداقل روغن را به خودش بگیرد ، میتوانید سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا سفیده کف کند .بعد از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید و نمک زدید و بعد از عرق کردن بادمجان ها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید سپس بادمجان ها را با قلمو به سفیده آغشته کنید و بعد آن ها را سرخ کنید .

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر