خطرات جدی خوردن مواد گوشتی دودی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خطرات جدی خوردن مواد گوشتی دودی

عکس, خطرات جدی خوردن مواد گوشتی دودی
از مصرف غذاهای دودی به خصوص ماهی دودی جدا خودداری کنید.  مواد گوشتی دودی به خصوص برای افرادی که میگرن دارند بسیار خطرناک است چرا که حاوی تیرامین هستند و باعث تشدید این نوع سردردها می‌شوند. در هنگام دودی کردن محصولاتی نظیر ماهی، گوشت، سوسیس و کالباس از مقادیر زیادی نمک استفاده می‌شود، بنابراین مصرف این محصولات در افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه نمی‌شود. مصرف این مواد سرطان زاست و  باید به این نکته توجه داشته باشیم که خطر ابتلا به سرطان در یک فرد زمانی که به‌طور مکرر از یک ماده غذایی سرطانی استفاده کند بیشتر می شود. گوشت های دودی شده  دارای ترکیبات حلقوی هستند  این ترکیبات حلقوی دارای بنزن هستند و سرطان‌زا هستند. اگر این مواد غذایی در محلی که می‌خواهند دود بدهند زغال و چوب مناسب یافت نشود و از چوب‌ها و لوازم نامناسبی جهت دود دادن غذا استفاده کنند، مضرات این مواد دو چندان می شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر