خواص و خوشمزه ترین روش پختن ماهی اوزون برون

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خواص و خوشمزه ترین روش پختن ماهی اوزون برون

عکس, خواص و خوشمزه ترین روش پختن ماهی اوزون برون

ماهی اوزون برون یکی از خوشمزه ترین ماهی های شمال ایران و دریای خزر است. یکی از گونه‌های ماهیان خاویاری است که به خاطر تولید خاویار ارزش اقتصادی بالایی دارد.ماهی اوزون‌برون دارای ارزش غذایی بالایی است. به‌طوری‌که دارای ۱۷٫۸ درصد پروتئین، ۹٫۵ درصد چربی و ۷۱٫۷ درصد رطوبت است.نوع اوزون‌برون پرورشی دارای ۲۱ درصد پروتئین، ۱٫۴ درصد چربی و ۷۶٫۸ درصد رطوبت است. در این پست از یاس فان خوشمزه ترین روش پختن این ماهی را برای شما قرار داده ایم.

مواد لازم 

فیله ماهی اوزون برون دو کیلوگرم ، آبلیمو به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم ،فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم ،پیاز رنده شده دو عدد درشت

فیله ماهی را به قطعاتی با اندازه دلخواه برش دهید و تمیز بشویید.ماهی شسته شده را در یک آبکش قرار دهید تا آب آن چیده شود.پیاز رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به ماهی اضافه کنید و مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.بعد از اینکه ماهی طعم‌دار شد، می‌توانید آن را کباب کرده و نوش جان کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر