خورشت آلو قیصی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خورشت آلو قیصی

عکس, خورشت آلو قیصی

برای درست کردن این غذای فوق خوشمزه ی شمالی شما به مواد زیر نیاز دارید برای ۴ نفر. اگر میخواهید تعداد را بیشتر یا کم کنید مواد را به اندازه کاهش یا افزایش دهید.

کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه ، سینه یا ران مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد ، آلو خورشتی ۶ عدد
برگه قیسی ۵ عدد ، رب ۳ ق غذا خوری
رب انار ۱ ق غذا خوری ، زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با گنجایش مناسب تفت دهید تا کمی سبک شود سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و کمی با فلفل سیاه و زردچوبه و نمک تفت دهید تا مرغ ها کمی سرخ شوند سپس رب گوجه و رب انار را افزوده و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و در انتها چند لیوان آب روی مرغ بریزید و اجازه دهید مرغ ها را حرارت کم پخته شوند.آلو بخارا یا آلو خورشتی را به مدت ۱۰ دقیقه خیس کنید سپس با مقداری کمی آب بگذارید روی حرارت تا نیم پز شود سپس در انتهای پخت برگه قیسی را نیز اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و به همراه آبش به مرغ در حال پخت اضافه کنید.

کشمش ها را پاک کنید و بشورید سپس به همراه کمی کره تفت دهید تا پف کنند سپس کشمش ها را نیز به مرغ ها اضافه کنید سپس نمک و میزان ملس بودن را با شکر تنظیم کنید و اجازه دهید شیرین قاتق غلیظ و آبش کشیده شود سپس به همراه برنج میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر