خورشت خلال کرمانشاهی را مجلسی درست کنید

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

خورشت خلال کرمانشاهی را مجلسی درست کنید

عکس, خورشت خلال کرمانشاهی را مجلسی درست کنید

برای درست کردن خورشت اصیل مردم کرمانشاه که یک خورشت مجلسی به حساب می آید نخست مواد لازم در تصویر زیر را آماده کنید.

عکس, خورشت خلال کرمانشاهی را مجلسی درست کنید

عکس, خورشت خلال کرمانشاهی را مجلسی درست کنید

پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را که خرد شده تفت بدهید سپس ادویه و فلفل و رب را به گوشت و پیاز اضافه کنید، چهارپ یمانه آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش ریز بجوشد تا گوشت ها بپزد.سپس لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید، وقتی گوشت خوب پخت خلال بادام را هم به خورش اضافه کنید، بعد از چند جوش که خلال های بادام هم نرم شدند زعفران را به خورش اضافه کنید در صورت تمایل کمی گلاب و زرشک تفت داده شده با کره هم در این مرحله به خورش اضافه کنید.نمک غذا را بچشید و اگر کافی بود خورش را سرو کنید و روی آن را با خلال مغز پسته تزئین کنید.

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی