خورشت کرفس مجلسی خوش رنگ و خوش طعم

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

خورشت کرفس مجلسی خوش رنگ و خوش طعم

عکس, خورشت کرفس مجلسی خوش رنگ و خوش طعم عکس, خورشت کرفس مجلسی خوش رنگ و خوش طعم

پس از تهیه مواد اولیه در تصویر بالا ، ابتدا سبزی نعنا و جعفری را به همراه برگ های کرفس پاک کرده و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در داخل ظرف پر از آبی می ریزیم تا خیس بخورد بعد تمیز شسته و آبکشی نموده سپس روی تخته آشپز خانه خیلی ریز خرد می کنیم و آماده کنار می گذاریم.بعد در ادامه ساقه کرفس را تمیز می شوییم و در اندازه های دو سانتی خرد کرده و در داخل تابه مناسب و نچسبی می ریزیم و نصف روغن زیتون را اضافه کرده و تابه را روی حرارت گذاشته و شعله را روی متوسط تنظیم می کنیم و مرتب هم می زنیم سپس به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت داده تا کمی نرم شود.حال جعفری و نعنا و برگ کرفس خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را خوب زیر و رو کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه دیگر تفت می دهیم تا سبزی ها بعد از آب انداختن و پخته شدن آبشان تبخیر شده تا سرخ شوند بعد حرارت را خاموش می کنیم و سبزی سرخ شده خورش کرفس را آماده کنار می گذاریم.در ادامه پیاز را پوست گرفته و تمیز شسته سپس در داخل قابلمه مناسبی خرد می کنیم و باقی مانده روغن زیتون را اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت گذاشته و شعله را متوسط می کنیم بعد پیاز را تفت می دهیم تا از خامی در آیند و کم کم نرم و سبک شوند. بعد گوشت گوسفندی را در اندازه های کوچک خرد کرده و بعد از شستن و آبکشی به پیاز تفت داده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا بعد از ۴ الی ۵ دقیقه گوشت کم کم تغییر رنگ می دهد.نوبت اضافه کردن ادویه ها می باشد که زرد چوبه را به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و مواد مخلوطی را چند بار با قاشق زیر و رو کرده و هم می زنیم تا ادویه ها از خامی در آیند و مواد ترکیبی گوشت را مزه دار کرده و هم مواد را طلایی کنند.حال باید لوبیا قرمز را اضافه کنیم که باید ۲۴ ساعت قبل لوبیا را در داخل ظرف پر از آبی بریزیم و دو الی سه بار آبش را عوض کنیم تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود بعد تمیز شسته و آبکشی می کنیم سپس به مواد مخلوطی در حال طبخ اضافه می کنیم. بعد سبزی کرفس سرخ شده را اضافه می کنیم و مواد را  دو الی سه دقیقه خوب هم می زنیم و زیر و رو می کنیم تا مواد کاملا با هم قاطی شوند سپس سه لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد کرده تا زود به جوش آید بعد از این که خورش کرفس شروع به قل زدن کردن درب قابلمه را می گذاریم و شعله حرارت را ملایم کرده و می گذاریم به مدت دو ساعت خوب بجوشد تا گوشت و لوبیا را کاملا مغز پخت شوند.بعد از زمان مقرر که مواد خوب پخته شدند رب انار را اضافه می کنیم و خورش کرفس را هم می زنیم و زیر و رو می کنیم تا رب انار با سایر مواد مخلوطی کاملا ترکیب شود و می گذاریم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دیگر خورش کرفس قل بزند تا خوب جا افتاده و روغن بیاندازد.بعد از مدت زمان ذکر شده حرارت را خاموش می کنیم و مقداری از خورش کرفس مجلسی را در داخل ظرف سرو می ریزیم.خورش کرفس مجلسی را می توانید همراه پلو زعفرانی و سالاد فصلی به عنوان وعده غذایی خوشمزه و عالی در کنار خانواده محترم میل کرده و لذت ببرید.

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی