خورش بوقلمون رستورانی آموزش دقیق

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خورش بوقلمون رستورانی آموزش دقیق

عکس, خورش بوقلمون رستورانی آموزش دقیق

گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و اگر دوست داشتید می توانید یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

مواد لازم

پیاز خلال شده ۱ عدد

آب، نمک و زعفران به اندازه نیاز

روغن‌زیتون ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی ۲ عدد

گوشت بوقلمون سیصد گرم

تخم آفتا‌ب‌گردان ۱ قاشق غذاخوری

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر