خورش تابه ران یا سیر داغ با ماهی و آرد

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خورش تابه ران یا سیر داغ با ماهی و آرد

عکس, خورش تابه ران یا سیر داغ با ماهی و آرد

برای درست کردن این غذای خوشمزه شما به مواد زیر نیاز دارید :

رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (فیله خرد شده) ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
ماهی قزل آلا (سفید یا شیر) ۳۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد

ابتدا ماهی را شسته و فلس هایش را به طور کامل میگیریم سپس آن را نمک زده در روغن سرخ می‌کنیم طوری که هر دو طرف آن طلایی شود.سیر را با رنده ریز یا با سیر له‌کن، خوب ریز کرده و در روغن سرخ می‌کنیم، وقتی که سیر طلایی شد آرد و زردچوبه را همراه رب گوجه‌فرنگی به سیر افزوده و به مدت یکی، دو دقیقه تفت می‌دهیم.

سپس فیله گوجه‌فرنگی و فلفل را نیز اضافه کرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوجه‌ها کاملا له شده و کمی غلیظ شود.در این فاصله چند بار مواد را هم می‌زنیم تا آرد آن نشست نکند و باعث ته گرفتگی خورش نشود.ماهی‌های سرخ شده را نیز به مواد اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه وقتی که خورش جا افتاد، تخم‌مرغ‌ها را در مقداری سیر داغ شکانده، درون خورش ریخته و در آن را می‌بندیم تا تخم‌مرغ درون خورش، خودش را بگیرد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر