خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

عکس, خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

گوشت چرخ کرده ، بادمجان قلمی ، جعفری و تره ، پیاز ، روغن ، آبغوره ، فلفل ، نمک ، زردچوبه مواد اولیه این خورشت هستند ، حتما این خورشت خوشمزه را برای یکبار هم که شده درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم در زیر قرار گرفته است :

عکس, خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

به منظور تهیه خورشت محلی گیلانی باید اول بادمجان ها را پوست بکنید و مقداری نمک روی آن بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود. بعد از اینکه نیم ساعت گذشت بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید.پس از آن باید جعفری و تره را ساطوری خرد کنید و با کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید و روی شعله متوسط گاز بگذارید. بعد از اینکه ۸ دقیقه گذشت آنها را تفت دهید و ۲ لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که نیم ساعت سبزی ها داخل آب جوش بجوشند.اکنون باید داخل یک ظرف پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را به اندازه ای که گفته شد ریخته و کمی هم نمک و فلفل داخل آن بریزید و ورز بدهید تا یکنواخت و یکدست شود و بعد آنها را به اندازه گلوله های کوچک گردو در بیاورید و داخل روغن درون یک ماهی تابه تفت دهید و آنها را جابجا کنید تا همه قسمت ها یکدست سرخ شود.سپس باید کوفته هایی که سرخ شده را داخل خورشت جعفری خود بیاندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا به تدریج بپزد.بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کرده و وقتی که روغن اضافی آن را گرفتید در گوشه ای بگذارید تا خورشت آماده شود. در ۱۰ دقیقه پایانی که خورشت جا می‌افتد کمی هم نمک و آب غوره و فلفل داخل خورشت خود بریزید تا طعم آن ترش تر شود. هنگامی که خورش روغن انداخت یعنی تقریباً جا افتاده و می‌توانید آن را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و بادمجان هایی را که سرخ کرده بودید کنار آن گذاشته و سرو کنید.حالا خورشت جعفری گیلانی شما آماده شده و می توانید این خورشت سنتی و محلی لذیذ را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی