خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای

عکس, خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای

برای درست کردن این غذای محبوب ترکیه ای شما به مواد زیر نیاز دارید ( این مواد برای چهار نفر است ) هم چنین در برخی دستورها این خورش را با پوره گوجه فرنگی درست می کنند. برای این منظور ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ را به صورت پوره به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن گوجه فرنگی باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری اشته باشد.

زردچوبه و روغن به مقدار کافی ، گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط ، آب جوش ۲ لیوان
رب انار ۲ قاشق غذاخوری ، نعناع تازه یا خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند. پس از اینکه گوشت چرخ کرده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از ان بر می داریم و به شکل گردو شکل می دهیم.گوشت های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت های قلقلی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت های قلقلی مغز پخت شوند.

حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر