خوشمزه ترین آموزش پختن مرغ بوربن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خوشمزه ترین آموزش پختن مرغ بوربن

عکس, خوشمزه ترین آموزش پختن مرغ بوربن

سرکه سیب ………….یک قاشق غذا خوری

زنجبیل……………… یک چهارم قاشق چایی خوری

آب سیب ………….یک چهارم لیوان

شکر قهوه‌ای………….. یک سوم لیوان

سینه مرغ، بدون استخوان………….. یک کیلوگرم

روغن زیتون……………. یک تا دو قاشق غذا خوری

سیر خورد شده…………….. یک حبه

سس کچاپ……………. دو قاشق غذا خوری

فلفل قرمز پودر شده……………. سه چهارم قاشق چایی خوری

آب……………. یک دوم لیوان

سس سویا……………… یک سوم لیوان

نخست روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. تکه‌های مرغ را درون تابه بریزید و آن را خوب تفت دهید تا رنگ آن کاملا تغییر کند. سپس مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و آن را از روی حرارت بردارید.سایر مواد را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا موادتان خوب با هم مخلوط شوند. سپس مرغ‌ها را دوباره به تابه و سایر مواد اضافه کنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا مایع جوش بخورد.بعد از اینکه مایع جوشید حرارت گاز را کم کنید و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه حین اینکه روی حرارت است مدام هم بزنید.مرغ و مایع آن را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید. این غذا را با برنج داغ سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر