خوشمزه ترین روش پختن سوپ زرشک

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خوشمزه ترین روش پختن سوپ زرشک

عکس, خوشمزه ترین روش پختن سوپ زرشک

برای درست کردن این سوپ مجلسی علاوه بر فیله مرغ به قارچ ، جعفری ، سیب زمینی و پیاز نیز نیاز دارید. مواد اولیه برای این سوپ تبریزی عبارت است از :

قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم ……………هویج: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌ خوری …………آبلیمو: ۳ قاشق سوپ‌خوری

سیب زمینی: ۱ عدد متوسط……………….پیاز: ۱ عدد

روغن : به میزان لازم  ………………….نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زرشک: ۲۰۰ گرم………….فیله مرغ: ۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده: ۱۵۰ گرم…………….رشته ورمیشل: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

آموزش :

در ابتدا برای طرز تهی سوپ زرشک مجلسی، پیاز و مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.پیاز را سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدهید.نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.هویج و سیب زمینی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی با هم سرخ شوند.

این کار باعث می‌شود هم طعم خام آنها گرفته شود و هم شکل نگینی آنها بیشتر حفظ شود.رب گوجه را اضافه کنید.روی مواد داخل قابلمه آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت بپزند، ورمیشل و قارچ را به همراه ۱۰۰ گرم (نصف میزانی که برای زرشک در نظر گرفته‌اید) زرشک به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.وقتی تهیه سوپ به اندازه کافی جا افتاد، آبلیمو، جعفری و بقیه زرشک را اضافه کرده و سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر