خوشمزه ترین روش پختن سیر پلو با ماهی
آبلیمو یا آب نارنج ۳ ق غذا خوری…………………..پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم………………………..ماهی دلخواه ۴ برش..
سیر تازه سبز ۴۰۰ گرم…………………….برنج ۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، ادویه مخصوص ماهی به مقدار لازم
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس آبش را گرفته و آب پیاز را به همراه آبلیمو یا نارنج و زعفران داخل یک ظرف ریخته و ماهی را داخل این مواد قرار دهید و به آن تمام ادویه ها را اضافه کنید و خوب ماساژ داده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شود.
مرحله اول: آماده سازی سیر
ابتدا سیر را مانند پیازچه تمام قسمت آن را به اندازه دلخواه خرد کنید سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیرها را داخل تابه کمی سرخ کنید و نمک روش بپاشید.
مرحله سوم: تهیه برگ سیر پلو
برنج را از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس به همراه نمک و کمی روغن روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آن را گرفته وقتی نرم شد و آب آن تمام شد سیرها سرخ شده را داخل برنج ریخته و هم بزنید سپس سیر پلو را به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود.
مرحله چهارم: سرخ کردن ماهی
ماهی ها را از مواد مرینت جدا کنید و چند دقیقه داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود تا در هنگام سرخ شدن بیرون نپاشد در ادامه یک تابه را روی حرارت گذاشته و کمی داخل آن روغن ریخته تا داغ شود سپس ماهی مرینت شده را داخل روغن خوب سرخ کنید.
مرحله پنجم: تهیه سیر پلو با ماهی
وقتی سیر پلو دم کشیده داخل دیس کشیده و ماهی ها سرخ شده را کنار آن قرار داده و به همراه ترشی و یا سالاد دلخواه سرو کنید. نوش جان