خوشمزه ترین روش پختن والک پلو با ماهیچه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خوشمزه ترین روش پختن والک پلو با ماهیچه

عکس, خوشمزه ترین روش پختن والک پلو با ماهیچه

برنج ۴ پیمانه…………………………….والک ۷۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم…………………………….گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی ۱ کیلوگرم

پیاز خردکرده ۱ عدد…………………………….نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمک و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر کنید تا آب باقیمانده از گوشت به یک‌سوم پیمانه کاهش یابد و هنگام میل کردن آن را روی پلو بدهید.

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبکش کنید. والک‌ را تمیز کنید و به اندازه‌ی یک بند انگشت خرد کنید. آن‌گاه قدری از کره در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، برنج و والک را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس باقیمانده‌ی کره را روی والک پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بکشید.حالا ماهیچه را در لابه‌لای والک پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر