دستور تهیه برشتوک نخودچی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور تهیه برشتوک نخودچی

عکس, دستور تهیه برشتوک نخودچی

پودر پسته، پودربادام، شکلات خرد شده به مقدار لازم برای تزئین ………………پودر هل ۱ قاشق چایخوری

آرد نخودچی ۳۵۰ گرم……………………….. روغن ۲۰۰ گرم

پودر قند ۱۲۰ گرم…………………………. کره ۲۵ گرم

روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید آرد را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا آرد سرخ شده و آن کاملاً گرفته شود پس از روی حرارت برداشته پودر قند الک شده را اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه دهید.

هل و کره را نیز اضافه کنید بعد از مخلوط شدن داخل سینی لبه دار پهن کرده کنار بگذارید تا خنک شود سپس بصورت لوزی یا چهارگوش برش دهید در صورت تمایلمی توانید با پودر پسته ، بادام یا شکلات تزئین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر