دستور تهیه بورک گوشت و اسفناج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور تهیه بورک گوشت و اسفناج

عکس, دستور تهیه بورک گوشت و اسفناج

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

خمیر یوفکا………………۶ ورق

قارچ تفت داده………… ۱پیمانه

گوشت چرخکرده……………۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده………….. ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل………………..به میزان لازم

زردچوبه………………یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی……………۱ قاشق سوپخوری

کره…………….۵۰ گرم

شنبلیله خشک…………..یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل………………….به میزان لازم

اسفناج خرد کرده………………..۱ کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده…………….یک سوم پیمانه

پنیر موزارلای دالیا…………… ۱۵۰ گرم

کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید. آن‌گاه شنبلیله، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس اسفناج را بیفزایید و قدری تفت دهید. حالا قارچ را افزوده و کنار بگذارید. اینک گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

اینک رب و سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. پیوسته هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. حالا به مواد اولیه اضافه کنید. اکنون ۱۰۰ گرم از پنیر را به مواد فراهم کرده بیفزایید و همه را ترکیب کنید. حالا کف ظرف مناسبی را چرب کنید. یک ورق خمیر بگذارید، روی خمیر کره بمالید و دوباره خمیر و رویش کره بمالید و ورقه سوم را بگذارید.

آن‌گاه مواد فراهم کرده را رویش بریزید، سطح آن را صاف کنید و به همین ترتیب ۳ ورقه‌های کره مالیده را رویش قرار دهید و ۵۰ گرم پنیر باقیمانده را بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر