دستور تهیه مرجو خورش سنتی و اصیل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور تهیه مرجو خورش سنتی و اصیل

عکس, دستور تهیه مرجو خورش سنتی و اصیل

روغن مایع………….به میزان لازم

رب………..۲ قاشق غذاخوری

آب…………..۳ لیوان

آبغوره…….به مقدار لازم

گوشت گوسفند…………۳۵۰ گرم

عدس…………۱ پیمانه

سیب زمینی متوسط…………۲ عدد

پیاز متوسط……………۲ عدد

آلو………..نصف پیمانه

زعفران دم کرده………..به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین……………به مقدار لازم

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز‌های نگینی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند.گوشت خرد شده و رب را نیز اضافه و مواد را تفت دهید.بعد از کمی سرخ کردن گوشت، آب را به مواد اضافه و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت کاملاً نیم پز شود.

در این فاصله آلو‌ها را در آب خیس کنید و سیب زمینی‌ها را نیز نگینی خرد کنید.بعد از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که گوشت نیم پز شد، باید سیب زمینی ها، عدس، آلو و ادویه‌ها را نیز اضافه و بگذارید تمام مواد کاملاً با هم پخته شود.در آخر پخت خورش، زعفران و آبغوره را نیز اضافه کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر