دستور تهیه و پختن املت دنور

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور تهیه و پختن املت دنور

عکس, دستور تهیه و پختن  املت دنور

قارچ…………. چند عدد

شیر…………… نصف فنجان

ژامبون کمی درشتتر خرد شده………….. ۵۰ گرم

پنیر چدار………… ۱۰۰ گرم

کره…………… برای سرخ کردن

تخم مرغ بزرگ……………. چهار عدد

فلفل سبز دلمه‌ای………… نصف فلفل

پیاز درشت…………… نصف پیاز

نمک و فلفل……………. به مقدار لازم

قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده و ژامبون‌ها را کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود.تخم مرغ‌ها را در یک کاسه خوب هم می‌زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود.کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغ‌ها را کف آن می‌ریزیم تا سفت شود.

قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغ‌ها می‌ریزیم و روی آن را با پنیر چدار رنده شده می‌پوشانیم و نیمه دیگر تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بر می‌گردانیم.در تابه را می‌گذاریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر