دستور تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

عکس, دستور تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

برای درست کردن این کباب خوشمزه ی ترکیه ای با این آموزش در یاس فان همراه شوید این غذا از معدود کباب هایی است که با رب گوجه درست می شود.

پیاز………متوسط ۱ عدد

رب گوجه فرنگی………۱ قاشق غذاخوری

آب………..یک پیمانه

نمک……….به مقدار لازم

فلفل………..به مقدار لازم

بادمجان…………۳ عدد

ماست چکیده………..یک پیمانه

سیر……….۳ حبه

گوشت سر دست گوسفندی…………۳۰۰ گرم

زردچوبه………..به مقدار لازم

پاپریکا………به مقدار لازم

آویشن……….به مقدار لازم

گوشت را به اندازه‌ی کبابی (تکه تکه) قسمت کنید و همراه ادویه‌ها و نمک طعم دار کنید.بهتر است به آن یکی دو ساعت وقت بدهیم تا طعم دار شود.بادمجان‌های بورانی را تهیه کنید.آن‌ها را کبابی کرده و پوست شان را بگیرید.
سپس آن‌ها را ساطوری کنید.سیر له شده را به بادمجان‌ها اضافه کنید.ماست را به همراه فلفل، آویشن، پاپریکا و نمک به بادمجان اضافه کنید.
در ظرفی دیگر پیاز داغ را تهیه کنید و گوشت طعم دار را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.نمک را به همراه زردچوبه و فلفل اضافه کنید.سپس مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
در نهایت بورانی بادمجان را در ظرف مناسب بریزید و سس گوشت را روی آن بریزید.حال می‌توانید این غذا را با نان سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر