دستور درست کردن فلافل باقالی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور درست کردن فلافل باقالی

عکس, دستور درست کردن فلافل باقالی

جعفری خرد شده………….. ۱ مشت

آب لیمو ترش………….. ۱/۲ قاشق چایخوری

شوید خرد شده………… ۱ مشت

نخود………….. ۲۰۰ گرم

باقالی…………. ۳۰۰ گرم

سیر…………… ۱ حبه

روغن سرخکردنی………….. به مقدار کافی

نان پیتا………………. ۴ عدد برای سرو

پودر پاپریکا…………. ۱ قاشق چایخوری

زیره سبز………… ۱ قاشق چایخوری

 

نخود را از سه چهار ساعت قبل بگذارید در آب خیس بخورد و کمی هم نمک داخل آب بریزید. اگر از باقالی تازه استفاده می‌کنید غلاف آن را جدا کنید. ۵ دقیقه آن‌ها را بجوشانید و پوست بکنید.

اگر باقالی‌ها فریز شده هستند فقط آن‌ها را بجوشانید.بعد از مدت گفته شده، نخود را آبکش کنید و همراه ۳۰۰ گرم باقالی پخته بدون پوست داخل غذاساز بریزید. یک حبه سیر، آبلیمو، جعفری و شوید، پاپریکا و زیره سبز را به آن اضافه کنید.

چند بار پالس بزنید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کند. لازم نیست مایه فلافل یکدست و کاملاً له شده باشد.مایه فلافل را به ۲۰ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بین دستهایتان گرد و بعد کمی صاف کنید. روغن را داخل تابه بریزید و بگذارید داغ شود. اگر از سرخ کردن عمیق استفاده می‌کنید، بگذارید فلافل‌ها حدود ۵–۶ دقیقه در روغن سرخ شوند. در غیر این صورت هر طرف را حدود ۴ دقیقه سرخ کنید.پس از سرخ شدن فلافل باقالی را روی دستمال حوله‌ای بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. برای سرو نان‌های پیتا را تست کنید تا پف کنند. سپس وسط آن‌ها برش بزنید و داخل هر کدام ۵ عدد فلافل قرار دهید. فلافل را با سبزیجات و سس دلخواه خود سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر