دستور طبخ فریتر سیب زمینی و اسفناج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور طبخ فریتر سیب زمینی و اسفناج

عکس, دستور طبخ فریتر سیب زمینی و اسفناج

نمک…………..۱ ق چ

تخم مرغ هم زده بزرگ…………۲ عدد

روغن زیتون…………۱ ق غ

اسفناج…………۳۰۰ گرم

سیب زمینی پوست گرفته و ۲ سانتی خرد شده…………۲ عدد متوسط

نمک…………..به میزان لازم

نان خرد شده…………یک چهارم فنجان

پودر سیر…………..۲ ق چ

فلفل………….۱ ق چ

سیب زمینی‌ها را در قابلمه‌ای متوسط ریخته رویش را با آب سرد و نمک پر کنید و روی حرارت به جوش آورده شعله را کم کنید ۱۵ – ۲۰ دقیقه سیب زمینی‌ها را بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکشی کرده دوباره به قابلمه برگردانده ۱ – ۲ دقیقه هم بزنید تا خشک شده و سپس پوره کنید.خرده نان؛ پودر سیر؛ فلفل و نمک را مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را به همراه ۱ ق غ روغن زیتون هم بزنید یکدست که شد اسفناج خرد شده و پوره سیب زمینی را اضافه کرده مخلوط کنید.

۳- ۲ ق غ روغن زیتون در تابه‌ای ریخته روی حرارت متوسط بگذارید داغ شود. ۱ قاشق سرپر کره به تابه اضافه کنید. به میزان دلخواه از مخلوط سیب زمینی با قاشق در تابه گذاشته با کاردک رویش را صاف کنید و یک طرفشان که طلایی شد برگردانده طرف دیگر را هم ۲ – ۳ دقیقه برشته کنید.

موقع سرخ کردن اگر نیاز بود مقدار بیشتری روغن زیتون به تابه اضافه کنید و فریتر‌ها را بعد از پخت روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان کشیده شود و داغ سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر