دستور مجلسی سوپ مرغ با گوشت قلقلی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور مجلسی سوپ مرغ با گوشت قلقلی

عکس, دستور مجلسی سوپ مرغ با گوشت قلقلی

این آموزش برای اندازه ده ظرف سوپ خوری است.

آرد برنج دو قاشق غذاخوری…………………………..رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

هویج سه عدد………………نخودفرنگی یک فنجان

پیاز دو عدد………………جو پرک یک کاسه ماست‌خوری

گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری………………..نمک به مقدار لازم

مرغ، پیاز درسته، هویج پوست‌کنده، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود ۲ الی ۳ ساعت می‌پزیم.آب مرغ را جدا کرده، پیاز پخته‌شده را دور می‌ریزیم. گوشت‌های مرغ را خرد می‌کنیم و هویج پخته‌شده را نیز با دنده ریز رنده می‌کنیم.مرغ خردشده، هویج رنده شده، جو پرک، کنسرو نخودفرنگی و دو قاشق رب گوجه را به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت می‌پزیم و در این حین چندین مرتبه آن را هم می‌زنیم.

یک کاسه گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک، ورز داده، آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم و به سوپ اضافه می‌کنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.دو قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل می‌کنیم و به سوپ اضافه می‌کنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.سوپ آماده پذیرایی می‌باشد. می‌توان آن را با لیموترش تازه میل نمود. نوش جان

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر