دستور پختن بلغور پلو غذای رستورانی ترکیه ای

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن بلغور پلو غذای رستورانی ترکیه ای

عکس, دستور پختن بلغور پلو غذای رستورانی ترکیه ای

یک غذای اصیل ترکیه ای اما خوشمزه و مقوی را امروز در یاس فان به شما آموزش می دهیم. یارما یا بلغور پلو غذاییست که در رستوران های ترکیه سرو می شود.

مواد لازم برای بلغور پلو
بلغور پلویی ۲ لیوان ، گوجه فرنگی ۱ عدد ، پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد ، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ، روغن به میزان لازم

ابتدا بلغور را پاک کرده و می شوییم، حالا به مدت ۲ ساعت به همراه آب خیس می کنیم.پیاز را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل تابه مناسبی به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود بعد فلفل سبز نگینی شده، نمک، فلفل و زرد چوبه را به پیاز داغ می افزاییم.گوجه را پوست گرفته و پوره می کنیم. حالا به همراه رب گوجه، به پیاز داغ افزوده و خوب تفت می دهیم تا سس گوجه غلیظی بدست آید.حالا آب بلغور را خالی کرده و به سس گوجه می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملابا هم تفت بخورند.روی مواد آماده شده را با آب جوش می پوشانیم و زمان می دهیم تا آب خوب تبخیر شود حالا درب قابلمه را می گذاریم و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا بلغور دم بکشد.بلغور پلوی ما آماده است. کافیست آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و به همراه ماست چکیده سرو و نوش جان کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر