دستور پختن خورشت سماق و غوره

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن خورشت سماق و غوره

عکس, دستور پختن خورشت سماق و غوره

در صورت دلخواه می‌توانید میزان غوره و آبغوره را کم یا زیاد کنید.

سینه مرغ خرد کرده…………… ۳ عدد

روغن مخصوص سرخ کردن…………. به میزان لازم

سیر له کرده……………..۵ حبه

پیاز خرد کرده…………. ۲ عدد

غوره ……………۵۰ گرم

سبزی خرد کرده……………. ۵۰۰ گرم(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله)

سماق……………… ۲ قاشق سوپخوری

لوبیا قرمز………………. ۱۷۰ گرم

آبغوره……………… ۶۰میلی‌لیتر (یک ‌چهارم پیمانه)

نمک………………. به میزان لازم

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس مرغ را نیز درون قابلمه بریزید و قدری تفت دهید.

حالا اندکی آب روی مرغ بریزید و بگذارید بپزد. در این میان، سبزی را در روغن تفت دهید و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمک درون خورش بریزید. اکنون لوبیا را نیز به خورش بیفزائید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد. اینک خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و در صورت دلخواه، با برنج میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر