دستور پختن خورش ترشی قورمه تبریزی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن خورش ترشی قورمه تبریزی

عکس, دستور پختن خورش ترشی قورمه تبریزی

سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران بیشتری اضافه کنید چون هرچه زعفران این خورشت بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

آلوچه ………………به مقدار لازم

پیاز داغ………… (در صورت دلخواه) به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه……………….. به میزان لازم

زعفران دم کرده…………….. به میزان لازم

رب گوجه…………… به میزان لازم

گوشت خورشتی………….. ۲۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی………….. نصف پیمانه

پیاز………… ۱ عدد

لوبیاها را از قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد یک مقدار آب بریزید و اجازه بدهید بپزد.زمانی که گوشت نیم پز شد آب لوبیاها را دور بریزید و به خورش اضافه کنید، و بعد داخل خورش بریزید.نیم ساعت آخر پخت آلوچه های از قبل خیس شده را داخل آن بریزید، نمک و زعفران را هم بریزید. و اجازه بدهید خورش جا بیفتد. و در پایان با پیاز داغ تزیین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر