دستور پختن خورش خرفه سنتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن خورش خرفه سنتی

عکس, دستور پختن خورش خرفه سنتی

پیاز ریز خرد کرده………….. ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی………… ۱ قاشق سوپخوری

نمک………… به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده…………….. ۲۰۰ گرم

روغن……… به میزان لازم

گشنیز خرد کرده …………. ۲۰۰ گرم

زردچوبه …………. ۱ قاشق چایخوری

سیر………… ۱ حبه

لپه پخته………. ۶۰ گرم

لیمو عمانی خیسانده…………. ۴ عدد

خرفه خرد کرده …………….. ۱ کیلو

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، گوشت چرخ‌کرده را با کف دست گرد کنید و همراه با لپه و لیمو عمانی به آن بیفزائید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. گوشت، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفته‌هایی به اندازه گردوی کوچک تهیه کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر