دستور پختن دوپیازه گوشت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن دوپیازه گوشت

عکس, دستور پختن دوپیازه گوشت

بهتر است که برای پختن سنتی این غذای خوشمزه حتما از ادویه‌ی گرام ماسالا استفاده کنید . مواد زیر برای ۷ نفر مناسب است.

دانه‌ی هل………… یک‌دوم قاشق چایخوری

میخک ………….. ۴ عدد

پودر چیلی…………. یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب‌کرده…………….یک‌دوم قاشق چایخوری

زیره‌ی آسیاب کرده ……….. ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه …………. ۱ قاشق چایخوری

پیاز……………….. ۴ عدد درشت (۸۰۰ گرم)

کره …………..۳ قاشق سوپخوری

سیر له کرده…………. ۵ حبه

زنجفیل رنده کرده………….. ۱ قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند خرد کرده…………. ۱۲۰۰ گرم

ماست……………. ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

کنسرو گوجه‌فرنگی……………. ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)

گشنیز خرد کرده …………..۲ قاشق سوپخوری

نعنای خرد کرده ……….۲ قاشق سوپخوری

ادویه‌ی گرام ماسالا……………. یک‌و‌نیم قاشق چایخوری

۲ عدد از پیازها را ریز خرد کنید و در نیمی از کره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. آن‌گاه پیاز را از تابه‌ درآورید و باقیمانده‌ی آن را نیز ریز خرد کنید و در باقیمانده‌ی کره بریزید. سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

حالا چیلی و تمامی ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اکنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی خرد کرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت بپزید. اینک در قابلمه را بردارید و خوراک را ۳۰ دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانیکه گوشت کاملاً نرم شود، بپزید.

حال پیاز سرخکرده‌ی کنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویه‌ی گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر