دستور پختن کباب ماهی اوزون برون رستورانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن کباب ماهی اوزون برون رستورانی

عکس, دستور پختن کباب ماهی اوزون برون رستورانی

می‌توانید ماهی را به سیخ‌های چوبی بکشید و در تابه، روی اجاق کباب و برشته کنید. ماهی را به تکه‌های ۳ × ۳ سانتیمتر برش بزنید که هر تکه حدود ۲۵-۳۰گرم وزن داشته باشد.

آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری……………………………….نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران غلیظ ۲ قاشق سوپخوری……………………………….آب پیاز ۳ قاشق سوپخوری

فیله ماهی اوزون برون خردکرده ۵۰۰ گرم……………………………….روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری

ابتدا در ظرف مناسبی فیله‌ ماهی، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل، زعفران و آب پیاز را مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه ماهی را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.حالا کباب ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید. چنانچه امکان فراهم کردن آتش نبود، می‌توانید سیخ‌های کباب ماهی را در فرگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه، برشته کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر