دستور پختن پیراشکی قارچ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن پیراشکی قارچ

عکس, دستور پختن پیراشکی قارچ

قارچ خردکرده ۲۰۰ گرم………………………..خامه ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد ۲ قاشق سوپخوری………………………..نمک ۱ قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم………………………..کره سرد ۱۲۵ گرم………………………..آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد ۳۷۵ گرم………………………..تخم‌مرغ همزده ۱ عدد

کره نرم ۲ قاشق سوپخوری………………………..پیاز ریز خردکرده ۱ عدد متوسط

پنیر خامه‌ای، کره سرد و آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در کیسه نایلونی، قرار دهید و یک ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز کنید و دایره‌هائی به قطر ۷ سانتیمتر، از آن ببرید.به لبه‌های خمیر تخم‌مرغ بمالید و هربار یک قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا کنید. لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!

حال روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه پیراشکی طلائی رنگ شود، بپزید.یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر