دستور پختن گمج کباب گیلانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پختن گمج کباب گیلانی

عکس, دستور پختن گمج کباب گیلانی

آموزش گمج کباب گیلانی را در این پست مشاهده کنید. منظور از گمج دیگ گلی می باشد.

مواد لازم برای ۲ نفر

رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری ، رب انار (ترش) ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه ، آب انار (ترش) ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت خورشتی (بدون چربی) ۲۰۰ گرم ، گردو ۵۰ گرم
سبزی (شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده) ۱ پیمانه ،  پیاز (خلالی شده) ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱-ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید.در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر