دستور پخت آش ترخینه دوغ لرستانی ها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پخت آش ترخینه دوغ لرستانی ها

عکس, دستور پخت آش ترخینه دوغ لرستانی ها
یکی از غذاهای اصیل مردم لرستان که البته در تمام شهرها هواداران زیادی دارد آش ترخینه دوغ است . این آش علاوه بر مزه ی خوب خواص درمانی نیز دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ،نمک ۱ قاشق چایخوری، پونه خشک ۱ قاشق غذاخوری
بلغور گندم ۵۰۰ گرم ، ماست ترش ۱٫۵ کیلوگرم
زعفران ۱ قاشق چایخوری ، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
ابتدا بغور گندم ها را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۷ ساعت و یا از شب تا صبح خیس بخورد و در این مدت چندین مرتبه آب آن را تعویض می کنیم.بلغور را داخل صافی می ریزیم و آبکش می کنیم.سپس اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد داخل قابلمه ای می ریزیم و رویحرارت کم قرار می دهیم. ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و به بلغور گندم اضافه می کنیم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم.در ادامه باید گه گاه مواد را هم می زنیم تا ته نگیرد. تقریبا ۱ ساعت بعد بلغور پخته شده است. هنگامی که مواد منسجم شد بلغور دیگر پخته شده است و زعفران دم کرده،پونه خشک،فلفل سیاه،زردچوبه و نمک را به مواد اضافه می کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر