محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » دلایل فرو رفتن کیک از وسط و صاف نبودن رویش

دلایل فرو رفتن کیک از وسط و صاف نبودن رویش

آشپزی | ۱۱ بازدید

عکس, دلایل فرو رفتن کیک از وسط و صاف نبودن رویش

بدترین اتفاقی که می تواند برای کیک خانگی بیفتد خوابیدن پف وسط کیک و صاف نبودن روی آن است که چهره ای زشت به کیک می دهد . این مشکل چرا ایجاد می شود ؟دلایل گود شدن وسط کیک چیست ؟

اشتباه اول: در فر موقع پخت باز شده است.

اشتباه دوم: میزان شکر نسبت به مواد زیاد بوده است.

اشتباه سوم: میزان بکینگ‌پودر زیاد بوده است.

اشتباه چهارم: قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.

اشتباه پنجم : فر زیادی داغ بوده است.

اشتباه ششم : از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰