راز و ترفند نرم شدن کیک و حل مشکل سفت شدن کیک

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

راز و ترفند نرم شدن کیک و حل مشکل سفت شدن کیک

عکس, راز و ترفند نرم شدن کیک و حل مشکل سفت شدن کیک

اگر میخواهید کیک خانگی شما نرم شود و بافت آن سفت و خشک نباشد از ترفندهای زیر استفاده کنید :

ماست، ماست چکیده یا شیر بریده را با مقداری از شیر جایگزین کنید زیرا ماده اسیدی در آن گلوتن موجود در مایه کیک را نرم تر می کند. چربی زیاد در این مواد به کیک نرمی می دهد. با جایگزین کردن این مواد کیک مرطوب تر و نرم تر خواهد شد. برای تهیه شیر بریده، در یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو بریزید.

دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید. معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. پخت بیش از حد می تواند منجر به خشک شدن کیک بشود.

به زمان پخت توجه کنید. پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی بشود.

قرار دادن کیک داغ در فریزر به مدت ۳۰ دقیقه باعث نرمی و مرطوب شدن کیک شما خواهد شد.

برای کیک پخته شده ای که خشک است، چه باید کرد؟

مقدار یک پیمانه شکر را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید، روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید و آب را روی کیک بپاشید. پس از جذب شدن این مایع دوباره روی کیک مقدار دیگری از این آب بپاشید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر