روش آماده سازی خورش کدو حلوایی با آلو بخارا

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

روش آماده سازی خورش کدو حلوایی با آلو بخارا

عکس, روش آماده سازی خورش کدو حلوایی با آلو بخارا

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی شود. زمانی که پیاز طلائی شد، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. زردچوبه، پودر کاری و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. سپس تا جایی که روی گوشت‌ها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت در قابلمه با در بسته بپزد. اگر حین پخت گوشت آب آن کم شد، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کنید. در حین پخت گوشت دو طرف تکه‌های کدو حلوایی برش داده شده را در کره و مقداری روغن تفت دهید و از تابه خارج کنید. بعد از خارج کردن کدو‌ها از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه با روغن و کره‌ی باقی‌مانده به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه و میزان آب خورش را تنظیم کنید. حالا نمک، نوک قاشق چای‌خوری پودر هل، آب لیمو ترش، کمی شکر و به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری گلاب به مواد اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواه رسیدید، اجازه دهید سس خورشت به جوش بیاید.نکته: طعم این خورش باید ملس باشد، ولی نباید به آن زیاد شکر اضافه کنید، چون خود کدو‌ها شیرین هستند. همچنین باید مراقب باشید طعم هل قالب نباشد.طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا: وقتی غلظت و طعم خورش کاملا تنظیم شد، کدو‌های سرخ شده و آلو بخارا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با در بسته بپزند. دقت کنید که کدو‌ها بیش از حد نپزند و له نشوند.خورش کدو حلوایی آماده شده را در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان!

عکس, روش آماده سازی خورش کدو حلوایی با آلو بخارا

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی