روش اصولی درست کردن سس اسپانیایی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش اصولی درست کردن سس اسپانیایی

عکس, روش اصولی درست کردن سس اسپانیایی

برای درست کردن سس اسپانیایی، ۲ قاشق غذاخوری آرد را در یک چهارم فنجان کره سرخ کنید و وقتی رنگ آن قهوه‌ای شد، حدود ۴ فنجان سوپ مرغ یا آب گوشت به آن اضافه کنید.

اکنون یک فنجان کرفس خرد شده، یک عدد پیاز و یک عدد هویج خرد شده و کمی نمک و فلفل به سس اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزد. سس‌تان آماده است.

برای درست کردن این سس، ۲ فنجان سوپ مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری کره و ۳ قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک و فلفل سفید مخلوط کنید. ابتدا ۱ عدد پیاز و ۳ یا ۴ حبه سیر را خرد می‌‌کنید و کمی در روغن زیتون تفت دهید.

۵ عدد گوجه فرنگی رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری آویشن و یک قاشق غذاخوری برگ بو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد. سپس ریحان و جعفری (از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر به آن حرارت دهید. سس وقتی غلیظ شد، آماده مصرف است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر