روش تهیه ترشی بادمجان و قارچ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه ترشی بادمجان و قارچ

عکس, روش تهیه ترشی بادمجان و قارچ

نمک۲ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه…………….. ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز………….یک‌دوم قاشق سوپخوری

بادمجان………. ۱ کیلوگرم

روغن زیتون………… ۱۰۰ میلی‌لیتر

قارچ ریز خرد کرده ۵۰۰ گرم

سیر پوست کنده و خرد کرده…………..۱ پونه

سرکه……………..۱ لیتر (۴ پیمانه)

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از ۵ دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از ۳ روز قابل مصرف می‌باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر